Πρόσκληση σε καθηγητές ελληνικής


Μας ενδιαφέρει να ανανεώνουμε τους συνεργάτες μας. Αν ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς μαζί μας μπορείς να επικοινωνήσεις με χρήση της παρακάτω φόρμας. Θα σου απαντήσουμε, έτσι θα μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου. Στην φόρμα συμπλήρωσε κάποια στοιχεία, τι ακριβώς σκέφτεσαι ότι μπορείς να προσφέρεις, σε ποιους τομείς θα ήθελες να συνεργαστείς, τι εμπειρία και τι ενδιαφέροντα έχεις. Σημείωσε ότι :

  1. Προσφέρουμε μαθήματα στην έδρα μας στην Ικαρία, κάθε χρόνο από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο, επίσης χειμερινά μαθήματα στην Κωνσταντινούπολη και στο Όσλο. Σημείωσε ότι τα μαθήματα στην Κωνσταντινούπολη έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και στηρίζονται οικονομικά σε crowed funding και δωρεές. Πληροφορίες για όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα.
  2. Για να διδάξεις σε κάποιο μάθημα θα πρέπει να περάσεις μια περίοδο προσαρμογής και κατανόησης της μεθόδου. Επίσης θα πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα και να συμφωνήσουμε ότι μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Έτσι θα χρειαστεί να παρακολουθήσεις τα μαθήματά μας στην Ικαρία για τουλάχιστον 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης ΔΕΝ καλύπτεις κάποια θέση εργασίας, ΟΥΤΕ προσφέρεις οτιδήποτε σε εθελοντική βάση.
  3. Το πιο πιθανό είναι να παρακολουθήσεις κάποιο από τα μαθήματα στην Ικαρία. Θα σε φιλοξενήσουμε δωρεάν στον ξενώνα, σε δωμάτιο με άλλον καθηγητή ή μαθητή. Τα εισιτήρια, η διατροφή σου, τα γενικότερα έξοδα της διαμονής σου δεν καλύπτονται από εμάς.

[contact-form subject=’Εργασία’][contact-field label=’Όνομα’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’/][contact-field label=’Σχόλια’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]