Θερινό εργαστήριο Αγγλικής για παιδιά 8-12 χρονών, Ικαρία 24 Αυγ – 2 Σεπτ 2019

Τα ολοήμερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά 8-12 ετών θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ικαριακού Κέντρου στην Αρέθουσα Ικαρίας και περιλαμβάνουν μαθήματα γλώσσας σε συνδυασμό με παιχνίδια και δραστηριότητες μέσα και έξω από την αίθουσα διδασκαλίας που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας.

Το πρόγραμμα διαρκεί από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:30 το βράδυ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται πιο κάτω και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 12 ετών. Τα παιδιά διανυκτερεύουν με τους γονείς τους σε καταλύματα της περιοχής. Οι γονείς πρέπει να μεταφέρουν και να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στις εγκαταστάσεις μας. Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου υπάρχουν κοιτώνες για την μεσημεριανή ξεκούραση των παιδιών. Δεκατιανό και μεσημεριανό επίσης προσφέρονται ανάλογα με ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα καταρτιστεί ξεχωριστά για κάθε παιδί, σε συνεργασία με τους γονείς του.

Τα μαθήματα διαρκούν 4 ώρες την ημέρα, με διαλείμματα, και περιλαμβάνουν ένα ισορροπημένο μίγμα δραστηριοτήτων. Κάθε μάθημα εστιάζει στην διεύρυνση του λεξιλογίου και στην ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων (ανάγνωση, γραφή, ακουστική κατανόηση και προφορικό λόγο). Η απαραίτητη γραμματική επίσης διδάσκεται μέσω γλωσσικών παιχνιδιών. Παιχνίδια, ζωγραφική και τέχνη, τραγούδια και παραμύθια επίσης χρησιμοποιούνται στο μάθημα ή στις δραστηριότητες μετά το μάθημα.

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Διακοπές, διασκέδαση και μάθηση για παιδιά 8-12 ετών!

Πρόγραμμα τυπικής μέρας

10:00 – 14:00: Μαθήματα γλώσσας (με διαλείμματα)
13.00 – 14:30: Γεύμα
14.30 -15:30: Ξεκούραση ή επιτραπέζια παιχνίδια.
15:30 – 17:30: Δραστηριότητες στην τάξη, στα Αγγλικά (εργασία για το σπίτι, ζωγραφική, σκάκι, τραγούδια, ανάγνωση παραμυθιών, επιτραπέζια παιχνίδια, τραγούδια)
17.30 – 19:30: Δραστηριότητες εκτός τάξης, στα Αγγλικά: Μαγειρική, χορός,, φωτογραφία, κηπουρική, πεζοπορίες στη φύση και άλλα.
19:30:  Τέλος του προγράμματος.

Διδάσκοντες

Οι καθηγητές είναι φυσικοί ομιλητές της Αγγλικής γλώσσας, με πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής σε παιδιά, σε σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Κόστος συμμετοχής

390 Ευρώ
Σε οικογένειες με περισσότερα από 1 παιδιά γίνεται έκπτωση 10% επί του συνολικού κόστους

Διαμονή

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εξασφάλιση καταλύματος στην περιοχή μετά την εγγραφή του παιδιού σας στο μάθημα. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Διάρκεια

Το πρώτο μάθημα αρχίζει το πρωί στις 24 Αυγούστου και το τελευταίο τελειώνει το βράδυ στις 2 Σεπτεμβρίου. Ορισμένα παιδιά μπορούν να ενταχτούν στα μαθήματα την δεύτερη ή τρίτη μέρα, ή να φύγουν πιο νωρίς από τις 2 Σεπτεμβρίου. Στις περιπτώσεις αυτές δεν γίνεται μείωση στα δίδακτρα.

 


Frequently asked | Μας ρωτάνε συχνά